De gemeente Oss gaat een nieuw horeca- en terrassenbeleid opstellen. We hebben jouw ideeën nodig om tot een werkbaar en gedragen beleid te komen.

De gemeente heeft hiervoor een externe deskundige, Peter Roumen, in de arm genomen. Hij gaat het nieuwe horeca- en terrassenbeleid schrijven van de gemeente Oss. Peter is al begonnen met een interne kennismaking met rond horeca betrokken ambtenaren, bestuurders en heeft ook al een eerste kennismaking gehad met CMO (Centrummanagement Oss) en het horecaoverleg. Doel is ophalen wat betrokkenen graag terugzien in het nieuwe beleid.

Horecabeleid

Het huidige horecabeleid Oss is gedateerd, de markt verandert en nieuwe ontwikkelingen komen op ons af. We hebben jouw ideeën nodig om tot een werkbaar en gedragen beleid te komen.

Belangrijk is om de ondernemers in heel de gemeente qua horeca betrokken te krijgen en hen in de gelegenheid te stellen input te leveren. Het moet een co-creatie worden, samenwerken aan een passend en actueel beleid.

Vanwege de diversiteit van horeca en het aantal kernen in Oss hebben we gedacht dat we niet 1 maar 2 klankbordgroepen starten, Centrum Oss en Horeca Kernen. We willen een vertegenwoordiging in de klankbordgroepen die een weerspiegeling is van het gebied en de soort horeca.

Denk jij met ons mee?

We gaan jou vragen input te leveren in de breedste zin van het woord. Wil je graag in zo’n klankbordgroep, dan zien we je aanmelding graag tegemoet. Je kunt je opgeven via horeca@oss.nl. Plan is om het eerste overleg voor beide klankbordgroepen in april plaats te laten vinden. Grijp dus nu je kans om mee te denken!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens