De gemeente Beesel-Reuver heeft het bestuur van KHN Beesel-Reuver gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

In samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland nodig ik u graag uit voor een informatiebijeenkomst voor horeca ondernemers in de gemeente Beesel.

Datum : Donderdag 12 oktober 2023
Tijd : 19.00 uur tot uiterlijk 20.30 uur
Locatie : Burgerzaal in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1, Reuver)

Namens Koninklijke Horeca Nederland is regiomanager Christel Nabuurs aanwezig en vanuit de gemeente Gilbert Idink, beleidsmedewerker economische zaken en Elly Geurts, vergunningverlener en ondergetekende.

Graag gaan we met u in gesprek over het ondernemerschap en welke kansen en bedreigingen jullie zien. En waar de gemeente jullie van dienst kan zijn.

Terrassenbeleid
Ook geven we tijdens deze bijeenkomst uitleg over het terrassenbeleid dat op 1 januari 2024 ingaat in onze gemeente.

In de bijlage treft u dit beleid alvast aan.

Tijdens de bijeenkomst geven we aan welke acties u van de gemeente kunt verwachten en wat van u als horeca ondernemer wordt verwacht. Heeft u op voorhand vragen over dit beleid? Stuur deze dan per e-mail bedrijvenloket@beesel.nl.

Aanmelden
Meldt u uiterlijk maandag 9 oktober 2023 aan via bedrijvenloket@beesel.nl.

Kunt u niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn maar heeft u wel vragen of opmerkingen (bijvoorbeeld over het terrassenbeleid)? Stuur deze dan per e-mail naar bedrijvenloket@beesel.nl.

Ik hoop jullie op 12 oktober persoonlijk te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Anouk Huijs
Wethouder Economische zaken