We leven al 2 jaar in een turbulente situatie. We zijn in de ban van corona. Het heeft ons in een houtgreep waar we voorlopig nog niet uit komen.

Hoe fijn is het als je in zo’n onzekere situatie een klankbord naast je hebt een partij die met je meedenkt, maar je ook duidelijk kan informeren over mogelijkheden die er zijn vanuit het rijk of de gemeente waarin je onderneemt.

Denktank met gemeente en KHN

Wellicht heb jij als ondernemer wel eens plaatsgenomen in de Horeca Denktank, in het leven geroepen door Renata Beijen regiomanager bij Koninklijke Horeca Nederland. Een denktank waarin je samen met collega-ondernemers, maar ook de gemeente en natuurlijk Koninklijke Horeca Nederland kan praten over de zorgen die zijn ontstaan maar ook met elkaar mee denken en kijken naar oplossingen.

Werkgroep

Oplossingen voor de korte, midden en lange termijn. En omdat het is gebleken dat deze Horeca Denktank de juiste connectie maakt om te werken aan oplossingen is er nu een werkgroep in het leven geroepen. Een werkgroep die nadenkt over wat er nodig is om de horeca in de Hoeksche Waard in leven te houden. Deze werkgroep heeft zich nu ingezet om een bidbook te maken en deze te overhandigen aan onze burgemeester en wethouder economie om zo te zorgen dat ze weten welke punten voor ons als horecaondernemers van belang zijn.

Dit is nog maar het begin, deze werkgroep moet uiteindelijk de spreekbuis zijn namens de Hoekschewaardse horeca om zo invloed te hebben op alles wat er speelt en van belang is voor onze ondernemingen. Bijvoorbeeld het herstelplan en de horecavisie.

De werkgroep bestaat nu uit:
Richard Wagner – Platte Reedijk
Dennis Vingerling – Eendrachtshoeve
Danny Snaaijer – ’t Veerhuys
Patrick Monster – Van Speyck, Paco, ’t Hart
Jan van der Hee – Heeren van Beijerland
Dennie Soffree – Soffree on fifty-four en fifty-too
Renata Beijen – regiomanager Koninklijke Horeca Nederland

Heb jij punten, of zijn er signalen die jij graag bespreekbaar maakt of wil je deelnemen? Laat het ons weten via r.beijen@khn.nl of bel 06-57078774.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens