Per 1 oktober start Udo Delfgou als algemeen directeur bij KHN. Udo is momenteel directeur van INretail, de branchevereniging voor ondernemers in de non-foodsector. Hij neemt een schat aan ervaring én een hoop enthousiasme en verbindende kwaliteiten mee. We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de toekomstbestendigheid van onze branche.

Ruim 20 jaar geleden startte Udo bij INretail en de laatste negen jaar vervulde hij de rol van directeur. Daarvoor vervulde hij diverse managementfuncties bij verschillende bedrijven. Ook zette hij zich de afgelopen jaren op lokaal niveau in als bestuurder van diverse sportverenigingen en is hij politiek actief als bestuurslid in Houten. De overstap naar het directeurschap van KHN is een logische volgende stap.

Udo Delfgou: “Met ruim 20 jaar ervaring als directeur bij INretail heb ik enorm veel zin om mijn ervaring met verenigingen, de uitdagingen van leden, de relevantie van een lidmaatschap en de kracht van belangenbehartiging in te zetten voor de meest gastvrije sector die er is: de horeca. Vanaf oktober maak ik graag zo snel mogelijk kennis met de medewerkers, leden en stakeholders van KHN om te horen wat er leeft. Samen met hen wil ik kijken hoe we er een nog mooiere sector van kunnen maken dan het nu al is. Ik kijk er enorm naar uit om mij vanaf oktober in te mogen zetten voor deze prachtige branche.”

KHN-voorzitter Marijke Vuik: “Wij zijn ontzettend trots dat Udo per 1 oktober als algemeen directeur start en kijken enorm uit naar zijn komst. Met zijn ruime ervaring en verbindende kwaliteiten, heb ik er alle vertrouwen in dat hij samen met het team vorm zal geven aan de ambities van onze branchevereniging. Er liggen grote uitdagingen voor onze branche, bijvoorbeeld als het gaat om minder regeldruk, innovatie en realistische duurzaamheids- en gezondheidsambities. Zijn ervaring met het verenigingslandschap, zijn netwerk en zijn kennis van het politieke speelveld zullen hierbij van grote toegevoegde waarde zijn.”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens