Met veel trots wordt de Haarlemmermeerse promotievideo gepresenteerd.

Zie hier de video.

Deze staat vermeld op een nieuwe pagina onderaan www.haarlemmermeer.nl/hiermoetjezijn

Op de pagina ‘Hier moet je zijn’ wordt verwezen naar veel mooie recreatieve mogelijkheden in Haarlemmermeer met interessante blogs, geschreven door inwoner van Haarlemmermeer Anne.

Verder zal de promotievideo gedeeld worden op de social media kanalen. De vraag is of jullie dat ook kunnen doen en wellicht de promotievideo ook op jullie eigen site te plaatsen. Met elkaar kunnen we dit groter maken en meer Nederlandse toeristen naar het mooie Haarlemmermeer trekken.

‘Hier moet je zijn’ is een landelijke campagne vanuit het NBTC waarop alle marketing organisaties kunnen aansluiten. Doel hiervan is om Nederlandse toeristen over Nederland te spreiden en hen meer bekend te maken met onontdekte parels. Daarnaast werkt Haarlemmermeer ook mee aan de campagne ‘Je zit ernaast’ die Amsterdam&partners - in opdracht van het MRA bureau - uitvoert. Deze campagne heeft tot doel om de regionale bezoekers te wijzen op alles wat rondom Amsterdam te beleven is. Binnenkort verschijnen hiervan borden langs de openbare weg. Ook hiervoor wordt input aangeleverd, om ook daar Haarlemmermeerse activiteiten onder de aandacht van de regionale bezoeker te brengen.

Vragen of ideeën zijn altijd welkom op ontdek@haarlemmermeer.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens