Goed nieuws! Deze week ontvang je weer een nieuwe HOC Opleidingspas 2023 in je brievenbus. Deze opleidingspas is speciaal ontwikkeld voor KHN-leden en biedt exclusief voordeel op iedere horecacursus die jij of één van je medewerkers volgt via HOC.

Training boeken met 15% KHN-korting

15% korting op lesgeld

Het Horeca Opleidingscentrum (HOC) is preferred supplier van KHN op het gebied van opleiden. Leden van KHN ontvangen maar liefst 15% korting op het lesgeld van alle horecacursussen van HOC. Bij aanmelding via hoc.nl/khn kun je jouw lidmaatschapsnummer direct doorgeven. De korting wordt dan automatisch met het lesgeld verrekend.

Online videotrainingen

HOC is het enige instituut dat in coronatijd een alternatief bood voor de klassikale cursussen door middel van online videotrainingen. Dit alternatief is nog steeds een groot succes. Het slagingspercentage is hoog en de reviews zijn positief. Bijkomende voordelen: een videocursus is voordeliger, kost minder tijd dan de traditionele cursus én je hoeft je medewerker niet een hele dag vrij te plannen. Alleen voor het SVH-examen moet je nog de deur uit. Het examen vindt plaats op een van de 18 landelijk verspreide examenlocaties.

Korting op alle online horecacursussen

De KHN-korting geldt voor alle klassikale cursussen en ook voor het online cursusaanbod van HOC. De volgende cursussen worden volledig online verzorgd:

  • Online SVH Sociale Hygiëne Videotraining (Beschikbaar in Nederlands en Engels)
  • Online HACCP Videotraining (Beschikbaar in Nederlands en Engels)
  • Online Allergenen Videotraining
  • SVH E-Learning Sociale Hygiëne

Aanmelden

Ga naar hoc.nl/khn en schrijf jezelf of jouw medewerker(s) in voor een cursus of training. De KHN-korting wordt verrekend na vermelding van jouw KHN-lidnummer (deze staat vermeld op je opleidingspas). Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via info@hoc.nl of 085 - 202 6666.

Zie ook 15% korting op het lesgeld bij HOC.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens