Het Regiobestuur van KHN Regio Friesland heeft per 1 januari 2022 horecaondernemer Kor van der Meulen gekozen tot de nieuwe regiovoorzitter.

Hij komt in de plaats van Melle Bakker die per 1 januari aftreedt als tijdelijke Voorzitter. Melle heeft als interim Voorzitter de afgelopen acht maanden het voorzitterschap met enthousiasme uitgevoerd. Het regiobestuur – bestaande uit de Voorzitters van alle KHN afdelingen in Friesland – kijkt er naar uit om samen met Kor te werken aan een toekomstbestendige horeca in de regio Friesland.

Horeca ondernemer met ambitie

Kor van der Meulen is een ondernemer in hart en nieren. Hij is sinds 2008 eigenaar van Bagels & Beans in Leeuwarden en sinds 2019 ook van De Eethoek Catering in de recycle boulevard van Omrin. Ruim voordat Kor de stap zette naar de horeca, was hij al volop aan het ondernemen. Met zijn bedrijf Prodist ERP Software heeft hij sinds 1994 al honderden bedrijven geautomatiseerd.

De afgelopen jaren heeft Kor bestuurlijke ervaring opgedaan binnen KHN afdeling Leeuwarden, binnenstadsmanagement Leeuwarden, Winkeliersvereniging De Oude Markten en bij de VVD Leeuwarden. Deze bestuurlijke ervaring neemt hij mee in het voorzitterschap.

Door zijn ervaring als ondernemer en bestuurder weet hij dat er grote uitdagingen liggen te wachten zolang de corona epidemie voortduurt. Maar voor Kor is het belangrijk om ook vooruit te kijken. Hij wil dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel van de branche na corona. “Ik sta stevig in mijn schoenen en ben een Fries met een positieve instelling. Ik zet graag een stip aan de horizon en ga daarvoor. Ik sta niet graag stil, pak liever aan en zie problemen als een kans voor creatieve oplossingen. Als ondernemer heb ik geleerd om kansen en gevaren vroeg te herkennen en mijn schip en bemanning door stormen en windstiltes te besturen”.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens