Soester Zakenkring nodigt jou van harte uit voor dit traditionele en bijzondere evenement met een vooruitblik naar wat er zakelijk in Soest staat te gebeuren in 2023.

Soester Zakenkring heeft het bestuur van KHN Baarn/Soest gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste leden van de Soester Zakenkring en genodigden,

Na twee jaar stilte is het weer zover: Op vrijdag 13 januari 2023 vindt in restaurant De Soester Duinen de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats, met onze leden, diverse genodigden uit het bedrijfsleven, regionale pers, bestuur en politiek Soest, waaronder Burgemeester en
Wethouders.

Wij nodigen u hierbij van harte uit voor dit traditionele en bijzondere evenement met een vooruitblik naar wat er zakelijk in Soest staat te gebeuren in 2023.

Datum : Vrijdag 13 januari 2023, van 17.00-22.00 uur
Locatie : Restaurant De Soester Duinen, Soesterbergsestraat 188 te Soest

We gaan niet voor formele speeches, maar voorzitter Soester Zakenkring Judith de Pagter en burgemeester Rob Metz gaan in gesprek over actuele zaken die het Soester bedrijfsleven raken. Ook de zaal wordt bij dit gesprek betrokken. Dus neem deel aan dit
gesprek of laat u verrassen.

Gedurende de gehele avond zal er een aanstekelijke jazzy muzikale achtergrond worden verzorgd door Judith Nijland en haar band.
Samen met collega-ondernemers, genodigden en lokale overheid starten we het nieuwe Zakenkringjaar.

Het wordt gezellig, informeel, onderhoudend en ook smakelijk. Het bestuur heet u van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk hier de flyer voor het programma en meer informatie of meld je aan via de website van Zakelijk Soest Nieuwjaarsreceptie Soester Zakenkring.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens