Onlangs heeft het bestuur van KHN Venlo overleg gehad met de gemeente Venlo. Hierbij zijn oa de volgende zaken aan de orde gekomen. 

Nieuw terrassenbeleid
Uitgangspunt van het nieuwe terrassenbeleid is veel ruimte voor horecaondernemers om hun terras te exploiteren, maar er zijn wel een aantal spelregels in opgenomen zodat het straatbeeld de veiligheid en evenementen niet in het gedrang komen.
Daarnaast is er maatwerk mogelijk. Dit wordt dan ook vastgelegd in uw vergunning, zodat u hier ook enige zekerheid aan kunt ontlenen.

Graag ontvangen wij vóór 10 januari uw aan- en opmerkingen via grootvenlo@khn.nl Wij zullen deze dan delen met de Gemeente Venlo.

Controles Gemeente Venlo
De komende tijd zullen de controles geïntensiveerd worden, met name op het gebied van reclames en reclame uitingen. Let hier op! Heeft u vragen over wat wel en wat niet mag neem dan gerust contact met ons op grootvenlo@khn.nl.

KVU
De Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU) is een onderdeel van het integraal veiligheidsbeleid van de gemeente Venlo en is een hulpmiddel om structureel te blijven samenwerken op het gebied van veilig uitgaan. Via een versleutelde website is het oa mogelijk om horeca ontzeggingen met elkaar te delen. Het is daarbij belangrijk dat overlastgevend gedrag altijd gemeld wordt. We zien vaak vragen terugkomen over hoe dit moet, dit is vrij simpel en kan via http://venlo.kvunederland.nl/.

Heeft u nog geen code, maar wilt u wel graag deelnemen of heeft u andere vragen over de KVU, neem dan vooral contact met ons op via grootvenlo@khn.nl.

Evenementenkalender Venlo 2019
Graag delen wij met u de voorlopige evenementenkalander Venlo 2019. Wij maken u graag extra attent op de in groen aangegeven evenementen. Deze evenementen vinden in 2019 eenmalig plaats in Venlo en trekken een groot publiek. Zo worden er bijv bij Roze Zaterdag ca. 20.000 bezoekers verwacht.

Doe er uw voordeel mee!

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens