Het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland (PVO) is het regionale platform voor publiek-private samenwerking aan een veilig ondernemersklimaat. Hierbij de laatste nieuwsbrief.

Gratis afroomboxen

Via het PVO zijn er gratis afroomboxen te verkrijgen. Op deze manier kan contant geld veiliger worden afgeroomd en is er minder risico op een overval. Heb je interesse? Neem dan contact op met Maarten Duijn: maarten.duijn@hetccv.nl. Het aantal is beperkt dus wees er snel bij!

KHN trainingen

KHN Amsterdam organiseert ook dit jaar weer gratis trainingen voor horecaondernemers en horecapersoneel op het gebied van veilig ondernemen. Op 21 maart 2022 wordt een training ‘Overvalpreventie in de horeca’ gegeven. Tijdens deze training leer je hoe je kunt reageren bij een overval en wat de handelingsmogelijkheden zijn. Je kunt je hier aanmelden voor de training.
Op dinsdag 19 april 2022 wordt een training gegeven met als thema ‘Omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca’. Je kunt je hier aanmelden voor de training.

Online veiligheidstrainingen

Het Platform Veilig Ondernemen in de regio Noord-Holland, het RPC NH, lanceert 20 gratis online trainingen. Het gaat om veiligheidstrainingen voor ondernemers en hun medewerkers. De trainingen maken werkgevers en managers bewust van de veiligheidsrisico’s die zij en hun medewerkers lopen en hoe ze zich tegen criminaliteit kunnen wapenen. De trainingen die worden aangeboden zijn onder meer een Training Altijd Alert, Training Agressie & Geweld, Training Cybercrime en Training Overvallen. Kies een online training bij Agenda Trainingen via deze link.

Subsidieregeling overvallen

De subsidieregeling overvallen van het Schadefonds Geweldsmisdrijven is gestopt. Wel kan er nog tot 1 juli 2022 voor overvallen die zijn gepleegd in de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2021 een subsidieaanvraag worden ingediend. Om in aanmerking te komen voor een subsidie moet worden voldaan aan een aantal criteria. Zie ook de website van het Schadefonds Geweldsmisdrijven.

Gehackt – Wat nu?

Ruim 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van een hack. Een hack heeft grote impact op de organisatie. Kun je voorkomen dat je wordt gehackt? Wat kun je doen als je bent gehackt? De antwoorden op deze vragen zijn te vinden op de website van Hackhelpdesk
De website is kosteloos te bezoeken en te gebruiken.

Kijk voor meer informatie en tips over veilig ondernemen op de PVO website

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens