Afgelopen week mocht de horeca onder voorwaarden haar deuren weer openen. Voor een aantal activiteiten was het onduidelijk of dit was toegestaan. Zoals darten, biljarten/poolen en bowlen.

Bij een aantal gemeenten in de veiligheidsregio Midden- en West Brabant kregen we voor elkaar dat biljarten en darten al wel werd toegestaan.

Mede door een succesvolle lobby bij jouw veiligheidsregio Midden- en West Brabant hebben we voor elkaar gekregen dat darten en biljarten in de horeca per direct WEL is toegestaan in alle horeca in de gemeenten die in deze veiligheidsregio vallen.

Daaraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

  • De deelnemers maken deel uit van het maximaal aantal bezoekers in jouw zaak. Dat mogen maximaal 30 mensen zijn, dus INCLUSIEF de darters en biljarters
  • Er moet gebruik worden gemaakt van EIGEN MATERIAAL, dat moet dus door de deelnemers zelf worden meegebracht.
  • Alleen de actieve speler mag staan, de andere spelers moeten een zitplaats hebben
  • Ook voor spelers gelden de normale maatregelen: zij moeten dus ook altijd 1,5 meter afstand houden van andere spelers en bezoekers

Ook bowlingbanen en escaperooms MOGEN WEER OPEN, met een maximum van 30 bezoekers die 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden.

Heb je nog vragen hierover, neem dan contact op met je regiomanager.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens