In deze nieuwsbrief: Kom naar de Inspirerend Ondernemen Avond op 10 november, vacature Centraal Coördinator Brabantse Juweeltjes en groei, groei en nog eens groei!

Het bestuur van KHN Bernheze heeft weer een nieuwsbrief van 'Brabantse Juweeltjes' ontvangen, met onder andere:

Kom naar de Inspirerend Ondernemen Avond

Coöperatie De Brabantse Juweeltjes zet zich flink in om bij te dragen aan het succes van de bezienswaardigheden en ondernemers in de regio tussen Den Bosch en Nijmegen. Daartoe worden tal van activiteiten georganiseerd. Zo ook woensdag 10 november aanstaande om 20.00 uur (tot 21.30 uur) bij Life is Good aan de Gouverneursweg 6C in Heeswijk Dinther. Daar vindt de Inspirerend Ondernemen Avond plaats, met o.a. als gastspreker Peter van Tilburg van Van Tilburg Mode & Sport uit Nistelrode.

Op welke wijze zijn zij erin geslaagd om bussenvol mensen uit heel Nederland naar Brabant te halen? Wat ligt aan de basis van hun succes? En welke onderdelen van hun succes geven ze deze avond mee als advies? Ben erbij. Deelname is kosteloos. Meld je nu gelijk aan, want vol = vol. Stuur even een mail naar info@brabantsejuweeltjes.nl. Vermeld jouw naam, emailadres en het aantal personen dat komt. Dan ontvang je snel een bevestiging.

Vacature Centraal Coördinator Brabantse Juweeltjes

De coöperatie Brabantse Juweeltjes streeft verbinding tussen de diverse ondernemingen in de regio na. Kennisdeling, samenwerking, arrangementen… het vraagt om onze actieve inzet. Om hier nóg meer vorm aan te kunnen geven zoeken wij een Centraal Coördinator voor gemiddeld zo’n 4 á 5 uur per week. Iemand die bekend is met de (recreatieve) regio, die een commerciële inslag kent, communicatief sterk, verbindend en zelfstandig is. Ook in het bezit van een eigen auto, computer en telefoon. Ben of ken jij diegene? Stuur dan even een berichtje naar info@brabantsejuweeltjes.nl, óók als je aanvullende informatie wenst.

Wil jij de volledige nieuwsbrief bekijken, klik dan hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens