ALV en verkiezingen voorzitter Op donderdag 30 juli om 14.00 uur wordt de ALV gehouden bij Sieben recreatie.

Na een heftige coronacrisis kijkt het bestuur ernaar uit om weer eens bij te praten. Bovendien wordt er tijdens deze vergadering een nieuwe voorzitter gekozen. Er zijn twee kandidaten: Yonne van Gastel en Koen Bakker.

Als je vragen hebt aan de kandidaten (of in het algemeen voor de ALV) kun je die tot 27 juli stellen via roosendaal@khn.nl.

Regels evenementen
Het college heeft besloten de regels rond evenementen te versoepelen en tevens een verruiming van het terrassenbeleid toe te staan. In deze brief vind je meer informatie.

Coronamaatregelen
Het bestuur van KHN Roosendaal heeft van het horecateam en de afdeling handhaving van de gemeente te horen gekregen dat men over het algemeen tevreden is over hoe de ondernemers omgaan met de coronamaatregelen. Echter zijn er helaas ook enkele bedrijven die zich niet of onvoldoende houden aan de regels. Dit verontrust de gemeente. Zij snapt heel goed dat handhaving heel lastig is en wil ook niet te snel ingrijpen. Het naleven van de maatregelen is echter nog wel steeds van groot belang voor onze gezondheid!

Wij willen jullie daarom nogmaals wijzen op bijgaande brief van de gemeentelijke afdeling handhaving. Ook vanuit het bestuur willen wij aan al onze leden vragen verstandig om te gaan met de regels zoals die op dit moment gelden. Hiermee voorkomen we eventuele boetes en sluitingen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens