Graag brengen wij jullie door middel van deze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw afdeling.

Blij worden we uiteraard niet van alle maatregelen maar KHN Goeree Overflakkee is trots dat de horeca zich over het algemeen goed aan de regels heeft gehouden. Onze burgemeester heeft ook aangegeven blij te zijn hoe er meegewerkt wordt.

Horecaoverleg

Maandag 11 oktober jl heeft het bestuur deelgenomen aan het horecaoverleg met de gemeente Goeree Overflakkee. Hierbij was o.a. burgemeester Ada Grootenboer aanwezig. Het was een prettig gesprek waarbij de gemeente aangeeft mee te willen denken met de ondernemers met betrekking tot de coronamaatregelen en vooral betreft de herstelperiode.

Terugblik Gastvrij Rotterdam

Na 20 maanden was de 8e editie van Gastvrij Rotterdam eindelijk weer de eerste grote live beurs die kon plaatsvinden in vier goed gevulde beurshallen van Rotterdam Ahoy. De drie beursdagen markeerden voor velen een nieuwe start om weer op positieve wijze de horeca op te kunnen bouwen. Veel innovaties, nieuwe trends, gelukkige prijswinnaars en vooral heel veel blije gezichten bepaalden de sfeer. Bezoekers van Gastvrij Rotterdam konden zich van 20 t/m 22 september oriënteren op de belangrijkste ontwikkelingen op horecagebied. Ruim 300 exposanten en 11.264 bezoekers bezochten tijdens de deze dagen Ahoy.

Algemene ledenvergadering (ALV) 16 november 2021 19.00 uur

Wij zouden jullie na deze periode van online vergaderen heel graag weer eens “echt” zien. Een praatje onder het genot van een drankje & hapje. Dit jaar zullen wij de ALV dan ook weer live houden en nodigen wij je graag uit bij Hotel-Restaurant de Lely in Oude Tonge op dinsdag 16 november 2021 om 19.00 uur. Aanmelden kan bij Renata Beijen via 06-57078774 of r.beijen@khn.nl.

Trainingen

KHN biedt weer gratis veiligheidstrainingen aan voor horecaondernemers en -medewerkers.
Juist nu kan een training 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie' jou en jouw medewerkers een extra dosis zelfvertrouwen geven hoe om te gaan met opstandige en agressieve gasten. En weet jij wat hoe je moet handelen tijdens een overval? Meld je aan voor een van deze trainingen. Kijk op KHN | Veiligheid voor de cursusdagen.

Enquête Onderwijs

Er is een enquête verstuurd naar de leden om te inventariseren wat de vraag naar personeel is onder de ondernemers. Heb je deze al ingevuld? KHN | Enquête KHN Goeree-Overflakkee.

GO Helpt

Het is een lastige tijd voor veel ondernemers op Goeree-Overflakkee. Met de versoepelingen is er nu meer ruimte, maar de gevolgen van de coronacrisis zijn daarmee nog niet verdwenen. Reden voor de Federatie Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee (FOGO), Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en gemeente Goeree-Overflakkee om samen een online platform op te richten waar ondernemers maatwerkhulp kunnen aanvragen:
GOHelpt.nl.

Input leden

Het bestuur staat altijd open voor suggesties van leden. Wij zouden graag van jullie horen wat je denkt nodig te hebben op de korte en lange termijn om deze crisis door te komen? Je kunt dit aangeven bij een van de bestuursleden of via de regiomanager. Wij horen graag van jullie!

Contact regiomanager KHN

Hebben jullie vragen of suggesties? Je kunt altijd contact opnemen met Renata Beijen via 06-57078774 of
r.beijen@khn.nl.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens