Graag informeren wij je over het actuele nieuws uit Hilvarenbeek.

Inspiratietour
In november 2019 (waarschijnlijk een dinsdag) organiseren we een inspiratietour naar Rotterdam. Wie wil deze dag mee organiseren? Stuur een mail naar info@kook-genoten.nl.

Bezoek horecabedrijven in Hilvarenbeek
Op 22 augustus 2019 bezoeken leerlingen van de Rooij Pannen, Horecabedrijven in Hilvarenbeek tussen 10.00 - 14.00 uur. Wie leerlingen in zijn bedrijf wil ontvangen kan zich melden via info@kook-genoten.nl. Nadere info volgt dan zo spoedig mogelijk.

Paracommerciële activiteiten
Als er paracommerciële activiteiten worden gesignaleerd, laat het dan weten zodat we archief kunnen aanleggen om met de gemeente te kunnen bespreken. Melding kan gemaakt worden via info@goudencarolus.nl.

Kermis
De gemeente wil de kermis in Hilvarenbeek in een andere jasje steken in samenspraak/samenwerking met de horeca. Bijvoorbeeld met het realiseren van een horecaplein… Als er interesse is om deel te nemen en/of als er ideeën zijn hoe dit aan te pakken, laat het weten op info@goudencarolus.nl. Na de zomer wordt er een overleg gepland.

KHN

  • Onze regiomanager Ria Cruijssen kan door ziekte tot zeker dit najaar geen werkzaamheden voor KHN uitvoeren. Voor algemene vragen verwijzen wij je graag naar de afdeling KHN Advies op telefoonnummer 0348-489489 of mail naar info@khn.nl.
  • Samen met Monique van Lieverloo en René Nouwens zal Merel Reijers ons aanspreekpunt zijn in de regio en ondersteunen zij de afdelingsbesturen.
  • Nieuwe directeur KHN is per 1 februari jongstleden Dirk Beljaarts.
  • Op de site van KHN is veel informatie en tips te vinden. Check deze regelmatig.
  • Via KHN inkoop kunnen leden gratis een inkoopscan van hun leverancierscontracten laten maken. Er komt een adviseur langs om dit te doen.
  • KHNRekenwerk: Is het administratiekantoor van, voor en door horecaondernemers. Kijk hier voor meer informatie.
  • Subsidieregeling praktijkleren BBL is verlengd tot 2023.

Een hele fijne zomer gewenst!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens