In deze nieuwsbrief meer informatie over Musical de Tocht, Gastheerschap en activiteitenkalender.

Stichting Regiomarketing Toerisme Noordoost Friesland heeft het bestuur van KHN Noordoost Friesland en KHN Midden Friesland gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Gastheerschap

Hier vind je inspiratie voor jouw bezoek aan het Noordoosten van Friesland. Waai uit aan de Waddenkust, dwaal door Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden, verken Nationaal Park De Alde Feanen, wandel door historisch Dokkum en ga dag of nacht op expeditie in Dark Sky Park en Nationaal Park Lauwersmeer. Bekijk hier de evenementen, routes en activiteiten om je dagje uit, weekend weg en vakantie compleet te maken.

Aanhaken bij Musical De Tocht

Wist je dat je een logiesaccommodatie vindbaar en boekbaar kan maken op de website van Musical De Tocht? De Tocht heeft besloten de zoek en boek functie op hun site breder open te stellen en meer toegankelijk te maken voor accommodaties. Deze dienst wordt gefaciliteerd door VVV Waterland van Friesland en zij geven je hierbij toelichting hoe je hier van kan profiteren. Kijk hier voor meer informatie.

UIT Agenda voor jouw bezoekers

Uitdraaien en ophangen. Dat is het enige dat jij hoeft te doen. De UIT Agenda is geoptimaliseerd en we sturen hem aan jullie allemaal. Laat vooral je gasten en medewerkers zien wat ze deze winter kunnen doen. Download hier de UIT agenda december.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens