En dan is het alweer eind juli, komt er gelijk aan vorig jaar nog een zomer aan met tropische temperaturen en grandioos terrasweer ? We gaan het zien…

Als bestuur van KHN Bergeijk hebben wij de afgelopen maanden ook niet stil gezeten. Wij zijn actief en positief in gesprek met de gemeente over beleidsplan en visie. Het is prettig te zien dat wij als serieuze gesprekspartner aan tafel zitten.

Ook nu zijn wij benaderd om mee te praten over “hoe en wat Kermissen”, wat vind jij ervan? Denk bijvoorbeeld aan een andere opstelling zodat de visboer of de oliebollenkraam niet meer bij de horeca voor het terras staan, te nauwe doorgang langs de botsauto’s maar ook wat gaat goed en waar liggen mooie verbeterpunten of is winst te behalen.

Als bestuur kunnen wij hierin wel een standpunt in nemen maar KHN zijn we samen en daarom horen wij dit graag van jullie allen.

Wij gaan in deze drukke zomerperiode geen lange enquête voorleggen maar ontvangen heel graag vanuit elke kern en alle collega’s een reactie per mail over onderstaande punten met betrekking tot de kermis in onze gemeente.

  • Periode, datum, dagen
  • Soort attracties (groter kleiner)
  • Indeling van kermis terrein
  • Betrokkenheid horeca
  • Veiligheid
  • Afspraken vooraf / evaluatie nadien
  • Het moet anders, ………….

Alle reacties worden verzameld en namens KHN Bergeijk voorgelegd aan de organisatie/gemeente. Reacties graag (voor 20 augustus) aan bergeijk@khn.nl of loop eens bij elkaar binnen….

Uiteraard staan wij als bestuur open voor suggesties, dus mocht je ideeën hebben waar wij ons lokaal of regionaal voor in kunnen zetten, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

Namens het bestuur wensen wij jou een prachtige nazomer toe praat mee en laat van je horen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens