Sinds het bericht van 19 april, waarin we een oproep plaatsten voor nieuwe bestuurders voor KHN Best, hebben we niet stil gezeten.

Hierbij delen we graag de onderstaande update met jou.

Aspirant bestuur

Er hebben zich vijf Bestse ondernemers gemeld die er de komende jaren graag de schouders onder willen zetten. Dit zijn:

  • Jan Verhoeven van Grand Café FF;
  • Paul Priem van Koren Best;
  • Martijn de Poorter van Prinsenhof;
  • Brian Vriens van Grand café de Bank;
  • Paul Knapen van Ambacht;

Hoe nu verder?

Deze ondernemers hebben een concept beleidsplan voor 2021-2022 opgesteld. Zij zullen de komende tijd een afspraak met alle leden van KHN Best plannen om deze ideeën aan jou voor te leggen.

Daarbij zijn jouw ideeën en feedback erg waardevol, omdat dit document de basis vormt voor de toekomstige gesprekken met de gemeente (zowel ambtelijk als bestuurlijk) en andere stakeholders binnen de gemeente Best.

Nadat alle leden zijn bezocht, wordt alle feedback verwerkt in een definitief beleidsplan 2021 en plannen we een algemene ledenvergadering die in het teken zal staan van de oprichting van het nieuwe bestuur. De verwachting is dat deze ALV in oktober gepland wordt.

Update kermis 2021

De kermis vindt dit jaar plaats van 1 t/m 7 juli. Op uitnodiging van de burgemeester is een aantal ondernemers benaderd om op donderdag 1 juli om 15.00 uur langs te komen voor een gesprek. Eerder genoemde ondernemers gaan luisteren en mochten daar richting de collega horecaondernemers nog vragen uit voortkomen, zullen zij dit uiteraard eerst aan jullie voorleggen.

We kunnen ons voorstellen dat er na het lezen van deze update vragen zijn. Aarzel niet om één van de aspirant bestuurders te benaderen of bel/e-mail naar regiomanager Yumi Overbeeke: 06 12 05 13 04 of y.overbeeke@khn.nl.

Tot binnenkort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens