Graag willen wij jou, als bestuur KHN Goeree Overflakkee, informeren over een aantal onderwerpen.

Protestactie ondernemers Goeree Overflakkee

Zaterdag 15 januari jl.was er een (landelijke) protestactie van ondernemers tegen de sluiting. Helaas heeft dit protest op Goeree Overflakkee niet helemaal uitgepakt zoals gehoopt. Wij hebben naar aanleiding van deze situatie een brief gestuurd naar burgemeester en wethouders en daaropvolgend een gesprek gehad. We hebben onze inzichten gedeeld over het verloop van deze actie, de uitkomst was dat er helaas een hoop mis is gegaan in de communicatie naar aanloop van de bewuste zaterdag.

Promotiefilm horeca

Samen met Strandclub Zee werken we aan het maken van een promotiefilmpje om onze sector op een positieve manier naar buiten te brengen en potentiƫle werknemers enthousiast te maken voor ons mooie beroep. Er zijn een aantal van onze leden benaderd met het doel om een zo breed mogelijk beeld te geven van de horecasector op het eiland. Ben je deze keer niet benaderd maar lijkt het je wel leuk om hier de volgende keer aan deel te nemen? Laat het ons zeker weten!

Status CTB

Na contact met de gemeente kunnen wij de volgende update geven betreft de status van de 1e CTB periode.
Om uit te kunnen keren heeft de gemeente eerst alle aanvragen in definitieve vorm nodig, in sommige gevallen hebben ze samen met de aanvragers gekeken wat wel en niet mogelijk was in de aanvraag, zodat hier optimaal gebruik van kon worden gemaakt. Als die balans is opgemaakt krijgen de indieners uiterlijk 1 april bericht over de toekenning en de hoogte van het bedrag. Zoals het er nu uitziet zullen alle horecapartijen die een aanvraag hebben ingediend een bijdrage krijgen.

Save the date! Maandag 9 mei 2022

Wij vinden het tijd voor een informele borrel! Even gezellig bij elkaar als horecaondernemers onder het genot van een hapje & drankje. Jij komt toch ook? Tijd en locatie volgt spoedig, maar noteer maandag 9 mei alvast in de agenda!

Input leden

Het bestuur staat altijd open voor suggesties van leden. Wij zouden graag van jullie horen wat je denkt nodig te hebben op de korte en lange termijn om deze crisis door te komen. Je kunt dit aangeven bij een van de bestuursleden of bij de regiomanager. Wij horen graag van jullie!

Bestuur Goeree Overflakkee

Wij zijn dringend op zoek naar versterking binnen het bestuur. Heb jij interesse om ons te komen versterken of wil je eerst eens een vergadering bijwonen? Stuur dan een mail naar r.beijen@khn.nl.

Contact regiomanager KHN

Hebben jullie vragen of suggesties? Je kunt altijd contact opnemen met Renata Beijen via 06-57078774 of r.beijen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens