Gemeente Heusden verstrekt een eenmalige horecabon en de actie 'Drunen (s)tapt door' is van start gegaan. Dit is een gezamenlijke actie van lokale ondernemers en is ontstaan om de Drunense Horeca te steunen.

Het bestuur van KHN Heusden wil je met deze nieuwsupdate je op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je hier vragen over of wil je ons gewoon eens spreken? Mail ons dan op heusden@khn.nl en we nemen contact met je op.

Drunen (s)tapt door

Drunen (s)tapt door is een gezamenlijke actie van lokale ondernemers en is ontstaan om de Drunense Horeca te steunen. Bij aankoop van de Drunense sneakers krijgt men € 75,00 (3 x € 25) terrastegoed retour. Deze kan men weer inleveren bij zijn of haar favoriete Drunense horeca wanneer de terrassen weer geopend zijn. Dit kan bij alle horecagelegenheden in Drunen.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Van Drunen Schoenfabriek die de Drunense sneaker op maat voor je maakt.
  • Vermeulen & Vermeulen Reclame verzorgt de opdruk van de sneaker.
  • Maerschalk Mediaproducties heeft de schoen ontworpen.
  • Smits Modeschoenen Heusden & Het Lokaal Drunen dienen als Paslokaal!

Eenmalige horecabon actie van de gemeente Heusden

De gemeente Heusden heeft alle gedecoreerden een bon verstrekt ter waarde van € 20. Mocht er een bon bij jou ingeleverd worden, wil je deze dan accepteren? Het verzoek om de verzamelde bonnen met factuur te sturen naar Grand-Café de Arcade t.a.v. Gerard van Kuijk (Raadhuisplein 14, 5151 JH DRUNEN). Zij dragen dan zorg voor de betaling.

App voor snelle informatie

Voor de horeca is een app in het leven geroepen. Via deze app word je van de meeste lopende zaken op de hoogte gehouden en vragen we regelmatig om input voor onder andere een overleg met de gemeente. Ben je nog niet toegevoegd, maar wil je dat wel? Spreek een van de leden aan en je wordt toegevoegd. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar Monique Rikkers, telefoon 06 26 94 71 42. Zij zal je dan z.s.m. toevoegen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens