Belangrijke onderwerpen: vacatures in de horeca, economische toekomst van Mook en Middelaar, Niersvlonderterras in de gemeente Gennep en aankondiging algemene ledenvergadering op 8 juni 2021.

Het bestuur van KHN Maas en Niers informeert jou graag over de volgende zaken:

Gemeente Gennep besteedt aandacht aan vacatures in de horeca

Velen van jullie zien helaas een personeelstekort op zich af komen als we straks weer volledig open mogen. De gemeente Gennep geeft de horeca een steuntje in de rug door de inwoners van de gemeente Gennep via deze advertentie de Maas en Niersbode op 26 april en 11 mei aandacht aan te besteden.

We gaan met de gemeenten Mook-Middelaar en Bergen bekijken of zij op een soortgelijke wijze inwoners willen oproepen om vooral in de horeca aan de slag te gaan.

Werk mee aan de uitvoering van de economische toekomst van Mook en Middelaar

In maart is de Economische Agenda Mook en Middelaar 2021-2026 vastgesteld door de gemeenteraad. Ook jij als ondernemer kunt bijdragen aan de uitvoering van deze economische agenda. Meer weten? Bekijk het persbericht vanuit de gemeente.

Wil je het Niersvlonderterras in de gemeente Gennep exploiteren? Reageer dan voor 10 mei.

Gezien het grote succes in het voorjaar en de zomer 2020 is de gemeente Gennep graag bereid om het vlonderterras in de Niers opnieuw ter exploitatie aan te bieden aan (bij voorkeur uiteraard) een horecaondernemers uit de gemeente Gennep. In de brief van de gemeente Gennep vind je meer informatie hierover.

In tegenstelling tot hetgeen in de brief staat is het mogelijk om, in plaats van tot 1 mei, tot 10 mei 2021 te reageren.

Save the date : Algemene ledenvergadering (ALV) op 8 juni om 10.30 uur

Op dinsdag 8 juni 2021 vindt om 10.30 uur de ALV KHN Maas en Niers plaats. We informeren je nog nader over de agenda en de vorm waarin deze ALV plaats gaat vinden. We hopen uiteraard dat dit weer fysiek plaats kan vinden, maar vragen jullie voor nu in ieder geval alvast de datum en het tijdstip te reserveren in jullie agenda.

Tot slot...

Wensen wij alle ondernemers die het terras kunnen en willen openen een prettige en succesvolle opening toe en hopen dat er snel voor ons allemaal weer meer mogelijk is.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens