Het bestuur heeft besloten de geplande ALV op 20 december 2021 uit te stellen naar een tijdstip waarbij het wel weer mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen. Dit wordt waarschijnlijk in maart 2022. Je krijgt hierover zo snel mogelijk bericht.

Oproep nieuwe bestuursleden

Het bestuur bestaat momenteel uit Jetze Heeres van het Wapen van Langweer in Langweer, Frank Plantinga van Cafetaria ’t Hoekje in Langweer en Frans Heesen van Hotel Restaurant de Tjongervallei in Delfstrahuizen. Er zijn drie bestuursleden die afscheid nemen: Geeske Wiendels van Hotel Restaurant Jans in Rijs, Albert Hessels van Restaurant de Brekken in Lemmer en Djoekje Akkerman van Irish Pub Tigh Barra in Joure. We zijn dus op zoek naar nieuwe bestuursleden die de leden van KHN in gemeente De Fryske Marren willen vertegenwoordigen bij gesprekken met de gemeente, overleg met KHN regio Fryslan en vooral contacten willen onderhouden met de leden van KHN in onze gemeente. Voel jij je aangesproken en wil jij je inzetten voor de horeca? Neem dan contact op met Jetze Heeres op 06-53100621 of een van de andere bestuursleden of de regiomanager van Friesland Aly Meindertsma op 06-53350709.

BHV herhalings-cursus

Twee keer per jaar organiseert KHN DFM een BHV herhalingscursus. In 2022 wordt deze cursus gegeven door: Safety Company Friesland, Röntgenweg 1, 8503 AG Joure.
Tel. 0513-203103 e-mail: info@safetycompanyfriesland.nl.

Deze herhalingscursus wordt in Joure georganiseerd op 3 verschillende avonden in januari en februari en iedereen kan zich hiervoor rechtstreeks opgeven via het vermelde telefoonnummer of e-mailadres . De cursus kost € 100 per persoon bij vermelding van je KHN lidmaatschapsnummer. Per avond zijn er minimaal 8 cursisten vereist om de avond doorgang te laten hebben. Graag direct melden welke avond jouw voorkeur heeft:

  • Maandag 24 januari 18.00 uur
  • Dinsdag 1 februari 18.00 uur
  • Maandag 7 februari 18.00 uur

P.S. Mocht je werknemers hebben die de starterscursus BHV moeten volgen, dan kun je dit ook bij dit bedrijf aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens