Wat kwam er zoal ter sprake?

5 februari breed horecaoverleg
Op vrijdag 5 februari zal er een breed horecaoverleg plaatsvinden waar burgemeester Marianne Schuurmans en wethouder Marja Ruigrok online in gesprek gegaan met de horecaondernemers in Haarlemmermeer. Het is online toegankelijk voor de ondernemers. Mocht je punten hebben die je wilt inbrengen, vernemen we het graag. Graag horen we van jullie wat er nodig is wanneer de zaken weer open kunnen. Dit kun je mailen aan haarlemmermeer@khn.nl. Tegen die tijd zullen we nogmaals een uitnodiging en de link verzenden.

Portefeuilles bestuursleden
Om de organisatie van het bestuur beter te stroomlijnen, is ieder bestuurslid een portefeuille toegekend. Iedereen denkt nu verder na over de invulling. Tijdens de volgende vergadering zullen we dit afronden en je op de hoogte brengen. Dan is ook duidelijk voor welke onderwerpen je welk bestuurslid het beste kunt bereiken.

Lobby KHN landelijk
KHN heeft samen met VNO-NCW en MKB NL gestreden voor de uitbreiding van de steunpakketten en dat wordt nu in gang gezet. Je kunt op de hoogte blijven van dit belangrijke nieuws via de website en de nieuwsbrieven van KHN.

Overige zaken:

  • De gemeente is bezig met een aangepast evenementenbeleid. KHN Haarlemmermeer wordt meegenomen in de communicatie hieromtrent.
  • Status shuttleproject: Er zijn wat voorstellen gedaan met omlopen en de vraag is uitgezet bij de vervoersbedrijven om met een voorstel te komen. Woensdag 20 januari is het volgende overleg.
  • We hebben een brief gestuurd aan gemeente Haarlemmermeer dat we het voorstel rondom de accommodatievisie dat donderdag in de raad wordt besproken ondersteunen. De brief vind je hier.

Op woensdag 17 maart 2021 vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je per mail wil stellen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens