Op woensdag 30 maart heeft het bestuur van KHN Waterland overleg gehad. Hier zijn de volgende punten besproken.

Kennismaking burgemeester Van der Weele
Op woensdag 7 april heeft het bestuur van KHN Waterland een kennismakingsgesprek met de nieuwe burgemeester van Waterland, mevrouw Marian van der Weele.
Naast de kennismaking wil het bestuur diverse onderwerpen aan de orde brengen, zoals de inrichting van de terrassen en een verzoek voor financiële steun en ondersteuning vanuit de gemeente. Heb je punten die we voor je mee kunnen nemen? Laat het weten via waterland@khn.nl.

Afdelingsbijdrage
Het bestuur van KHN Waterland heeft besloten tijdens de ALV voor te stellen geen afdelingsbijdrage à 40 euro te factureren aan de leden.

19 april ledenvergadering
We sturen je deze week een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering van KHN Waterland bij Land en Zeezicht in Marken op maandag 19 april van 11.00-12.30 uur. Aanmelden verplicht via waterland@khn.nl.

Heb je onderwerpen voor onze volgende bestuursvergadering of vragen over bovenstaande? Laat het ons weten via waterland@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Waterland al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens