Dit jaar wordt er voor al weer het tiende jaar op zoek gegaan naar de meest inspirerende ondernemers en verborgen pareltjes in Noord-Holland Noord.

Je kan je favoriete bedrijf nomineren via deze link.

Als een bedrijf wordt genomineerd, neemt de organisatie persoonlijk contact op met dit bedrijf om te kijken of ze ook willen deelnemen aan de NHN Business Awards. Willen ze dit, dan ontvangen ze de vragenlijst van de jury. Pas als deze vragenlijst ingevuld en naar de jury is verzonden, is de nominatie verzilverd en dingt het bedrijf mee naar een van de Awards. De bedrijven, die genomineerd worden zijn dus nooit verplicht om deel te nemen. Er zijn voor de bedrijven geen kosten verbonden aan deelname van de Awards.

Thema Event Diversiteit & Inclusie
Op 25 september vinden de NHN Business Awards plaats in combinatie met het Thema Event Diversiteit & Inclusie in het Horizon College in Alkmaar. De Thema Award van dit jaar staat centraal tijdens dit event en de 12 finalisten worden aan het eind van de avond bekend gemaakt. Het slotevent is op 2 november in De Cultuurkoepel in Heiloo. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens