De gevolgen van de coronacrisis voor de horecabranche zijn ongekend. KHN doet er alles aan om horecaondernemers te helpen om deze storm te doorstaan. Daarom denken we ook graag mee bij de uitwerking van de regelingen om ervoor te zorgen dat ze realistisch en werkbaar zijn voor de horeca, ook voor het kleine horecabedrijf. Hiervoor hebben wij het Noodplan Horeca opgesteld. Dit plan ligt bij het kabinet met het dringende verzoek om dit volledig over te nemen. Anders vreest KHN voor de toekomst van de horecabranche.

Het huidige steunpakket is onvoldoende en dekt niet alle kosten die voor veel horecaondernemers gewoon doorlopen. Het is geen kwestie van óf het noodpakket deel II er moet komen, maar hoe snel. Menig ondernemer heeft geen ruimte voor lange bureaucratische processen. De pijn is nú en dus moeten de oplossingen ook nú komen. Daarom heeft KHN een noodplan opgesteld. In dit plan staan verschillende regelingen en onderwerpen die een oplossing bieden. Het noodplan zal integraal overgenomen moeten worden om een enorme faillissementsgolf binnen de sector te voorkomen. KHN blijft vechten voor een toekomstbestendige horecabranche.

Download

Download hier het Noodplan Horeca.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens