Heb jij in de periode oktober 2020 t/m september 2021 gebruikgemaakt van de derde, vierde, vijfde of zesde aanvraagperiode NOW? Dan moet je jouw definitieve berekening aanvragen. Doe je dit niet, dan gaat het UWV ervan uit dat je geen recht hebt op een tegemoetkoming. Je moet dan het voorschot terugbetalen. Voorkom dit en vraag dus vóór 22 februari 2023 de definitieve berekening aan.

Op basis van het zelf ingeschatte omzetverlies hebben ondernemers een voorschot op de NOW-tegemoetkoming ontvangen. Het daadwerkelijke omzetverlies over de subsidieperiode is nu bekend en de definitieve NOW-tegemoetkoming waar de ondernemer recht op heeft kan worden berekend. Op basis daarvan ontvang jij als werkgever een nabetaling of moet je (een deel) terugbetalen.

Lees meer over het aanvragen van de definitieve berekening NOW 3 T/M 6

Wat moet je nu doen? Hoe werkt het aanvragen? En heb jij een verklaring nodig? Kijk op deze webpagina voor meer informatie en de doorverwijzingen naar de juiste pagina’s op de website van het UWV.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens