Op 8 januari 2018 lanceerde KHN tijdens de vakbeurs Horecava het nieuwe reserveringsplatform BookDinners.nl aan het Nederlandse publiek. BookDinners is hét reserveringsplatform van, voor en door restaurants. Tijdens de lancering hadden we de ambitie dat halverwege dit jaar 3000 restaurants actief zouden zijn op BookDinners.nl. Dat streven is nu al ruimschoots gehaald!

Want één maand na de lancering kunnen mensen bij 3000 restaurants op BookDinners.nl zoeken naar het restaurant van hun keuze en daar een tafeltje reserveren!

Zelf de regie

Restaurants die meedoen aan BookDinners.nl krijgen weer zelf de regie over hun marketing en prijsbeleid. Ze kunnen met BookDinners.nl zelf bepalen waar ze als restaurant voor staan, welke marketingacties ze doen en wanneer. Bovendien kunnen restaurants rechtstreeks communiceren met hun (toekomstige) gasten. Dat is voor restaurants erg belangrijk, omdat mensen zich steeds meer online oriënteren, online een tafel reserveren en erg gericht zijn op promoties of specials.

Nog hogere ambitie

Op dit moment hebben 3000 restaurants zich aangesloten bij BookDinners.nl. Onze ambitie van januari is dus al gehaald en daarom bijgesteld: we streven er nu naar dat halverwege 2018 minimaal 4000 restaurants zijn aangesloten. De komende tijd richten we ons ook op het bereiken van (potentiële) gasten; we werken aan een grotere bekendheid van BookDinners.nl bij het Nederlandse publiek. De enorme groei van BookDinners in de afgelopen maand is mede te danken aan de samenwerking met Dinerbon.nl. Belangrijk punt daarbij is dat mensen die een Dinerbon hebben, nu op BookDinners.nl kunnen zien bij welke restaurants ze die bon kunnen inleveren.

Ook aanmelden bij BookDinners?

Bekijk het KHN-ledenvoordeel.