Op dinsdag 16 november is de eerste editie van de Regiosafari: De Kop (mét Texel)! in Theater de Kampanje.

In navolging van het grote succes in de Regio Alkmaar nu ook hét gratis event voor iedereen die werkzaam is in de gastvrijheidssector in de Kop van Noord-Holland. Na een bijzonder uitdagend jaar kunnen we niet wachten om elkaar weer fysiek te ontmoeten. Elkaar te inspireren. Kennis met elkaar te delen. Op pad te gaan de regio in. Maar bovenal: samen vooruit kijken.

Verwachtingen
Het complete dagprogramma staat in het teken van het thema Verwachtingen, waarbij we in de ochtend starten met een plenair programma in de Kampanje in Den Helder. Verschillende inspirerende sprekers die ingaan op hoe om te gaan met gastverwachtingen op reviewplatformen. Gaat de Texel Academy ook naar het vaste land? En hoe maakt Holland boven Amsterdam de shift naar destinatiemanagement?

NHNEXT gesprekstafel
Ook ben je bij de opname van de NHNEXT uitzending waarbij succesvolle ondernemers in gesprek gaan met wethouder Economie Theo Meskers. Welke verwachtingen hebben zij van elkaar? Welke stappen hebben zij gezet om succesvol samen te werken? Wat zijn de tips?

Safaritour
In de middag gaan we op safaritour. We nemen een kijkje in de keuken bij uiteenlopende collega-ondernemers en horen hun verhaal. Laat je door hen inspireren en proef waarom de gasten blijven terugkomen.

Netwerkborrel
Uiteraard sluiten we de dag gezellig af met een hapje en een drankje in De Kampanje.

Ben jij een toeristische ondernemer, cultuurmaker, ambtenaar of werk je bij een regionale destinatiemarketingorganisatie? Nieuwsgierig geworden en wil jij de eerste editie van de Regiosafari De Kop niet missen? Meld je dan gratis aan via deze link! We houden je per e-mail op de hoogte van de verdere invulling van het programma.

Meer informatie vind je op de website.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens