Maandag 25 november start in de kleine zaal van de Philharmonie de laatste NV Haarlem van dit jaar. Presentatoren Mariëlle Beek en Jaap Bonkenburg ontvangen diverse gasten in deze talkshow voor en door ondernemers.

Zoals Linda Blankhorst, directeur van de snel groeiende kinderopvang Op Stoom. Die groei bereikten zij met een geheel eigen visie op de invulling van kinderopvang. Zoals ze het zelf zeggen: 'we ondernemen met lef en maken eigenwijze keuzes.’

Bart Soellaart is sinds vijf jaar mede-eigenaar van Soellaart, een outdoor zaak in hartje Haarlem die al 117 jaar bestaat. Hij lanceerde met succes een webshop en houdt de kennis van zijn medewerkers op peil.

Anne-Marije Hogenboom vertelt over haar start als nieuwe directeur bij Haarlem Marketing, mede door het fikse tekort een koude start. Edwin van Balken stelt zich op het podium voor als opvolger van Jaap Lampe, die 1 november afscheid nam als directeur van de Stadsschouwburg/Philharmonie.

Wethouder Economische Zaken Robbert Berkhout gaat ten slotte in op de economische visie die nu wordt gemaakt. De bezoekers kunnen de wethouder via een aantal stellingen die ze met hun mobiele telefoon wel of niet ondersteunen goede raad meegeven.

Verder zijn er studenten die een stageplek zoeken, is er de rubriek Gedane Zaken en de film van Sander van Weert. De muziek wordt verzorgd door Raoul Michel.

Start 17.00 uur, inloop 16.30 uur. Toegang gratis na aanmelding op de website

Aanmelden

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens