Ondernemer Centraal is een totaal aanbod van coaching, advies en (financiële) ondersteuning voor MKB bedrijven onder andere op het vlak van bedrijfsvoering, financieel advies, hulp bij schulden, persoonlijke ontwikkeling of ander werk.

Sinds 2022 zijn we als KHN aangehaakt bij Ondernemer Centraal. Ondernemer Centraal is een initiatief van de gemeente Utrecht en biedt een totaal aanbod van coaching, advies en (financiële) ondersteuning voor MKB bedrijven en ZZP'ers onder andere op het vlak van bedrijfsvoering, financieel advies, hulp bij schulden, persoonlijke ontwikkeling of ander werk. De dienstverlening van Ondernemer Centraal verspreidt zich over de regio en meerdere gemeenten zijn aangesloten.

Ondernemer Centraal, de BBZ-regeling (bijstand voor zelfstandige) en SHVO (schuld Hulpverlening Voor Ondernemers) is voor alle ondernemers die in de gemeente Utrecht, Houten, Lopik, Nieuwegein of IJsselstein wonen of hun bedrijf hebben.

Het doel van dit aanbod is om ondernemers de mogelijkheid te bieden hun bedrijf te versterken en daarmee de toekomstbestendigheid te vergroten. KHN zet zich graag in om voor jouw als lid de mogelijkheden van een gesubsidieerd traject te bespreken.

Vanuit al onze contactmomenten met horecaondernemers weten we dat de ontwikkelingen in de afgelopen jaren, zoals corona, een heel grote impact heeft op de horecabedrijfsvoering en op de mens achter het horecabedrijf. Waar sta je nu en wat zijn je plannen voor de toekomst. Reden voor ons om het aanbod van Ondernemer Centraal pro actief onder de aandacht te brengen bij al onze leden in Utrecht, Houten, Nieuwegein, Lopik en IJsselstein, waaronder jij.

Wat houdt het concreet in?

Jouw regiomanager, Jan Inge Zoutman, kan een zogenoemd toekomstgesprek met jou voeren.

Samen kijken we naar de huidige situatie van jouw bedrijf en horen we graag van jou of en wat jij nodig hebt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. We gaan discreet om met de informatie. Aan de hand van ons toekomstgesprek vullen we een intakeformulier in en versturen we aan Ondernemer Centraal. Op basis daarvan doen zij al dan niet, afhankelijk van jouw behoeften, een voorstel voor een vervolgtraject gericht op bijvoorbeeld coaching, hulp bij een financieel plan, juridisch (huur) advies, sparren over je bedrijfsconcept, beëindigen of juist uitbreiden (marketing). Je kiest zelf met welke partij jij de volgende afspraak hebt.

Als deze partner past bij jouw situatie betaalt jouw gemeente dit gehele traject voor jou door middel van een subsidie. Je hoort daarna of je kunt starten aan het traject.

Alles is er op gericht dat ondernemers met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. En weer kunnen doen waar jij goed in bent, namelijk ondernemen!

Mocht je aanvullende vragen hebben, laat het dan even aan ons weten.

Voor meer informatie over Ondernemer Centraal, check de website Ondernemer Centraal of bekijk de flyer Blijft jouw bedrijf open?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens