Voor evenementen, promotie, bijeenkomsten die door én voor Beverwijkse ondernemers worden gehouden, is er een aanjaagregeling waar ondernemers gebruik van kunnen maken.

Deze aanjaagregeling stopt eind 2022 en de ondernemers willen hiervoor in de plaats een gezamenlijk ondernemersfonds oprichten.

Ondernemersfonds Nieuwe Stijl

De aanjaagregeling is bedoeld om economische activiteiten aan te jagen. Het Ondernemersfonds Nieuwe Stijl is er vooral op gericht om de economie en het vestigingsklimaat te behouden en te stimuleren. Dit wordt gedaan door ondersteuning van het (georganiseerde) bedrijfsleven met een geldbedrag waarmee activiteiten ontplooid worden op het gebied van marketing en promotie, maar ook op het gebied van verduurzaming, veiligheid, samenwerking, belangenbehartiging, verbetering van het imago van de sector, etc.

Omdat er vanuit de ondernemers wensen zijn om het fonds te vergroten zijn de ondernemers in het stadscentrum en op de diverse bedrijfsterreinen in Beverwijk bereid om daarvoor (iets) meer belasting (ozb) te gaan betalen.

Om hun wensen kenbaar te maken hebben de ondernemers een intentieverklaring aangeboden aan wethouders Brigitte van den Berg (economie) en Teun-Jan Tabak (detailhandel) waarin zij aankondigden een Ondernemersfonds Nieuwe Stijl te willen oprichten. Ze willen graag hun plannen presenteren aan de raad van Beverwijk.

Het is uniek dat de vijf economische deelgebieden zich voor het eerst unaniem committeren en als één front naar buiten treden. Win -Win voor zowel de inwoners, ondernemers en de gemeente Beverwijk.

Vragen

Namens de horeca is Taylor van Marrelo vertegenwoordigd. Voor vragen kan contact opgenomen worden met beverwijk@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens