De gemeente Zandvoort heeft het telefonisch ondernemersspreekuur weer geopend. Het spreekuur is voor ondernemers en zelfstandigen die getroffen zijn door de coronamaatregelen en met vragen zitten.

Het is een moeilijke tijd voor ondernemers en zelfstandigen. Velen zijn opnieuw met maatregelen geconfronteerd en moeten de weg zien te vinden naar hulp en ondersteuning. Aarzel niet en zoek hulp bij de gemeente of één van de organisaties in de regio.

Bel naar het spreekuur

De gemeente wil met het ondernemersspreekuur een helpende hand bieden. Heb je vragen? Bel op werkdagen tussen 10.00 – 12.00 uur naar 14023 en kies optie 6 ‘Ondernemersspreekuur’.

Beluister de podcasts

Op het podcastkanaal van gemeente Haarlem staat een serie met drie afleveringen: Zelfstandig ondernemen in het nieuwe normaal. In de podcasts gaat het over hulp bij geldzorgen, het versterken van je onderneming en hulp naar ander werk. Luister naar deze podcasts (Spotify).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens