Hotelschool the Hague is bezig te onderzoeken wat, na de Covid-pandemie, de stand van zaken is op gebied van de gastvrijheid in de horeca.

Hotelschool the Hague nodigt je daarom uit om deel te nemen aan dit anonieme onderzoek naar de behandeling en ervaring van werknemers in de horeca in Nederland.
Dit onderzoek maakt deel uit van een breder vergelijkend onderzoek over hetzelfde onderwerp in Australië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Zweden, Schotland en Ierland.

Werk je in de Nederlandse horeca of heb je daar de afgelopen twee jaar gewerkt, dan leveren je ervaringen waardevolle informatie op voor dit onderzoek naar de arbeidsvoorwaarden in de horeca.

Wat is het doel van dit onderzoek?
Hotelschool the Hague wil informatie verzamelen over arbeidsomstandigheden en ervaringen van werknemers in de horeca en analyseren hoe problemen met arbeidsrelaties in de Nederlandse horeca worden aangepakt. Er zijn ook vragen opgenomen over de impact van COVID-19 op de huidige werksituatie.

Voor de vragenlijst zie: Dutch Horeca work survey.