Gemeente Aalsmeer werkt aan een visie op participatie. Participatie gaat over meedenken en meedoen bij plannen en projecten die spelen in de gemeente.

De gemeente nodigt ondernemers uit om aan te geven wat zij van participatie in de gemeente vinden en hoe zij betrokken willen worden. De mening van ondernemers is erg belangrijk!

Hoe mee te doen?
Klik op de link hieronder om de vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten en kan tot en met maandag 24 juli. Dit is de link naar de vragenlijst: Vragenlijst ondernemers Aalsmeer.

Wat gebeurt er met de resultaten?
Het geeft inzicht in hoe en wanneer inwoners en ondernemers betrokken willen worden bij plannen en ontwikkelingen in Aalsmeer en Kudelstaart. Dit is belangrijk input voor de participatievisie en het participatiebeleid. Het onderzoek is tevens een 0-meting voor het rapportcijfer dat inwoners op dit moment aan de participatie in Aalsmeer geven. De resultaten worden na afloop van het onderzoek op de website van de gemeente Aalsmeer gedeeld. Ook kunt u uw e-mailadres achterlaten om de resultaten per mail te ontvangen.

Doet u anoniem mee?
Ja, u doet anoniem mee. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Moventem, in opdracht van de gemeente. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem. Dit is in lijn met de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek en de geldende Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).