Op initiatief van Platform Veilig Ondernemen Amstedam-Amstelland en KHN Noord-Holland wordt een onderzoek uitgevoerd om te achterhalen welke factoren bijdragen aan agressie en geweld in de horeca. Het onderzoek is afgelopen zomer gestart met het bezoeken van diverse horecazaken door waarnemers.

Deze enquête is de volgende stap in het onderzoek.

Met jouw inbreng krijgen KHN en PVO een volledig beeld van wat speelt en leeft bij jou als ondernemer in de horecabranche en wat er nodig is. Dit gebeurt geheel anoniem, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen. Het invullen van de vragenlijst duurt maar twee minuten en helpt ons zeer.

Wat gaat er gebeuren met de uitkomsten uit het onderzoek? Met de opgedane kennis gaan wij workshops, trainingen en bijeenkomsten ontwikkelen die jou en jouw collega’s gaan helpen om tot een veiligere horeca voor ondernemers, medewerkers en gasten te komen.

Deze vragenlijst svp invullen door de eigenaar of de bedrijfsleider.

De vragenlijst betreft de situatie waarin jouw bedrijf zich momenteel bevindt en hoe jij tegen bepaalde zaken aankijkt. Bij de vragen naar onveiligheidsgevoelens of incidenten en voorvallen is het de bedoeling dat je de situatie van het afgelopen jaar (de afgelopen 12 maanden) in ogenschouw neemt.

Link naar de vragenlijst https://www.survio.com/survey/d/G1U2E1V1X3C2H2N3M.

Heb je vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met KHN regiomanager Miriam Geerlings m.geerlings@khn.nl.