In de (ouderen)zorg zijn er op dit moment veel tekorten en worden veel mensen (zij-instromers) gezocht die voor kortere of langere tijd de stap naar de ouderenzorg willen maken.

Er zijn allerlei mogelijkheden voor diverse kandidaten van diverse niveaus en achtergronden. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van diverse subsidiemogelijkheden voor zowel de kandidaat als de werkgevers (als mensen nog op loonlijst staan). Dit biedt ook kansen voor (horeca)medewerkers die mogelijk boventallig zijn.

In dit kader wordt er online banen- en oriëntatieweek georganiseerd met de mogelijkheid om vrijblijvend nadere informatie te ontvangen over de mogelijkheden.

Op www.ontdekdehaagseouderenzorg.nl (vanaf eind februari live- start actief 1 maart t/m 5 maart) stellen de zorgorganisaties, opleiders en partners zich aan kandidaten voor, door o.a. filmpjes en informatiepagina’s. Ook is er de mogelijkheid tijdens de diverse livesessies in gesprek te gaan met werkgevers/zorgorganisaties en opleiders, UWV etc. Of via de kalender gelijk een één op één gesprek in te plannen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens