2020, een bijzonder jaar voor ons allemaal. Een jaar waarin er veel op ons af is gekomen, we veel moeilijke beslissingen (hebben) moeten maken en we veel vragen hebben.

Op 11 november van 15.00 tot 16.00 houdt KHN Het Groene Hart haar ALV, hierbij vertellen we ook wat KHN allemaal doet en heeft gedaan in de lokale en landelijke lobby. Daarnaast hebben we iemand van KHN Advies die aanhaakt om de meest voorkomende vragen met ons door te nemen. En is er uiteraard ruimte voor jullie vragen!

Gezien de huidige maatregelen zullen wij de ALV online houden. Heb je nu al vragen over het steunpakket, personeel of andere vragen die niet kunnen wachten? Geef deze door aan één van onze collega’s, zij zullen deze direct beantwoorden. Je kunt je aanmelden voor ons online borreluur via het e-mail adres hetgroenehart@khn.nl. Wij sturen je dan een link via teams zodat je de ALV kunt bijwonen. Na aanmelding sturen wij je de stukken en de agenda toe.

Dus neem een borrel, pak je borrelbox erbij en sluit aan bij onze digitale vergadering!

Graag tot 11 november!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens