Met veel plezier willen wij jou uitnodigen voor onderstaande online Masterclass ‘Ontdek verborgen omzet’ van Consumatics op dinsdag 23 februari aanstaande vanaf 20.00 uur.

Vanwege corona konden eerder, vanuit de Noaberschap subsidie, geplande bijeenkomsten helaas niet doorgaan en hebben wij na lang overwegen besloten, onder andere deze Masterclass, online te houden. Op deze manier kun je toch interessante en waardevolle kennis en inspiratie opdoen om te kunnen toepassen in jouw bedrijf, aankomend recreatieseizoen.

Naast onderstaande Masterclass, zullen wij nog een tweetal andere online Workshops organiseren, namelijk 'Omgaan met Recensies' en 'Hostmanship'. Deze zullen gehouden worden op 1 maart en 15 maart 2021. Je ontvangt hier van ons binnenkort meer informatie en bijbehorende uitnodiging voor, zodra de online inhoud klaarstaat om te presenteren.

Omdat de Masterclass ‘Ontdek verborgen omzet’ online is, is het mogelijk om meer mensen te laten deelnemen dan wanneer wij dit ‘live’ zouden organiseren. Jouw personeel/werknemers/collega’s zijn dan ook van harte welkom om ook deel te nemen.

Aanmelden
Meld je via deze link aan voor de online Masterclass.

Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens