Een beroepenoriëntatieproject waarbij zo'n 800 vmbo-leerlingen uit de regio kennismaken met het bedrijfsleven.

Voor de leerlingen een kans om te ervaren welke mogelijkheden er zijn en voor jou als ondernemer of vertegenwoordiger een uitgelezen mogelijkheid om de leerlingen enthousiast te maken voor jouw beroep, branche of bedrijf! Alle beroepen zijn welkom.

Hoe werkt het?
Je meldt jouw bedrijf of organisatie aan via www.ijmondzuidkennemerlandonstage.nl. Daar kunnen leerlingen zich oriënteren op hun mogelijkheden. Vervolgens ontmoet jij (of een vertegenwoordiger van jouw bedrijf of organisatie) de leerlingen op 5 maart 2024 tijdens het Beroepenfeest in Sporthal Onze Gezellen in Haarlem Noord. De leerlingen presenteren zichzelf, overhandigen hun zelfgemaakte visitekaartjes en jij vertelt hen over jouw beroep en werkzaamheden.

Klikt het? Dan kun je de leerlingen uitnodigen voor de Doe Dag op 19 maart 2024. Tijdens dit werkbezoek laat je de leerlingen daadwerkelijk jouw beroep ervaren.

Wat levert het op?

• Promotie voor jouw bedrijf en branche (inclusief logovermelding)
• Je ontmoet de toekomstige medewerkers. Misschien wel een enthousiaste medewerker voor op de zaterdag of de vakanties?
• Je helpt de toekomstige vakmensen bij hun keuze
• Netwerken met zo’n 200 andere professionals uit de regio.

Voor vragen over On Stage kun je contact opnemen met projectleider Wilco van Pel via mail@ijmondzuidkennemerlandonstage.nl of telefonisch: 06-28094593.

De leerlingen van vier vmbo-scholen uit Velsen en Haarlem kijken uit naar jouw aanmelding voor het beroepenfeest.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens