Dan hebben wij goed nieuws! Bedrijven uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg kunnen meedoen aan de 3e editie van On Stage.

On Stage is een loopbaanoriëntatieproject waarbij zo’n 800 vmbo-leerlingen uit de regio kennismaken met het bedrijfsleven.

Bent u nieuwsgierig naar uw medewerkers van de toekomst? En kunt u niet wachten om ze enthousiast te maken voor uw vakgebied? Dan hebben wij goed nieuws! Bedrijven uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg kunnen meedoen aan de 3e editie van On Stage: een loopbaanoriëntatieproject waarbij zo’n 800 vmbo-leerlingen uit de regio kennismaken met het bedrijfsleven. Voor u de kans om de leerlingen te helpen bij hun beroepskeuze en om hen enthousiast te maken voor uw beroep, branche of bedrijf. Wellicht ontmoet u een leuke toekomstige stagiair of medewerkers voor op de zaterdag?

Hoe werkt On Stage?

Waar het Beroepenfeest On Stage eigenlijk een fysieke ontmoeting is tussen beroepsbeoefenaren en leerlingen, is voor dit bijzondere jaar een digitaal alternatief bedacht. De deelnemende bedrijven schrijven zich in via de site: landvancuijkmaasduinenonstage.nl. Daar kunnen de leerlingen zich oriënteren op hun mogelijkheden. Vervolgens “solliciteren” ze in april online dmv een motivatietekst voor een Doe Dag afspraak. Leerlingen brengen dan een werkbezoek aan het bedrijf.

Doe Dagen

De Doe Dagen in week 22 (31 mei t/m 4 juni) zullen in principe wel fysieke ontmoetingen zijn: in kleine groepjes, verspreid over meerdere dagen. Zo houden we het veilig. Het fysieke bezoek is nodig om een echte praktijkervaring op te doen. Voor leerlingen is deze tijd heel gecompliceerd; stages vallen weg en er zijn geen open dagen van opleidingen.

Waarom meedoen?

Wist u als kind al dat uw vak zo leuk en veelzijdig zou zijn? Voor veel leerlingen is de beroepskeuze heel lastig. Met Land van Cuijk Maasduinen On Stage ondersteunt u vmbo-leerlingen uit uw eigen regio in het maken van deze keuze. Bovendien krijgt u de kans om uw werk en de organisatie te presenteren. Een goed opgeleide beroepsbevolking is een sterke basis voor de toekomst van onze regio.

Kosteloos aanmelden

Inmiddels hebben bijna 200 professionals zich aangemeld, maar er wordt gestreefd naar tweehonderdvijftig. Alle beroepen zijn welkom. Deelname is kosteloos. Het vraagt uitsluitend een investering in tijd. Wij doen mee. U ook?

Aanmelden kan via www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl

Voor meer info: mail@landvancuijkmaasduinenonstage.nl of bel Sandra Reuvers (projectleider): 06-51723053.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens