Op 1 december vond de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Alkmaar plaats bij Racesquare in Alkmaar. Wat kwam er zoal ter sprake?

Tijdens de vergadering werd teruggeblikt op het afgelopen jaar, maar vooral ook vooruit gekeken. De resultaten van het nalevingsonderzoek* met betrekking tot het schenken van alcohol onder 18 en het controleren van het ID-bewijs werden beknopt besproken. Twee bestuursleden die afscheid namen werden in het zonnetje gezet: Dick Keuning en Gerard Brouwers. Dionysia Kourkouta en Martijn Nagelmaeker nemen het stokje van hen over.

Ed en Chantal Schouten van De Waag ontvingen bloemen als bedankje voor hun 12.5 jaar lidmaatschap van KHN.

Verder werd er gesproken over een aantal interessante ledenvoordelen en over de prijsstijgingen van onder andere Heineken en wat hier tegen te doen.

Wethouder Robert te Beest en Walter de Jong van de gemeente Alkmaar waren ook uitgenodigd. Er werd gesproken over de Alkmaar Deals, mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het stimuleringsfonds. En het systeem van Collectieve Horeca Ontzeggingen (CHO) kwam ter sprake, ook in Alkmaar zal hiermee gewerkt gaan worden.

Yumi Overbeeke van Greendish gaf een presentatie* over de YourChoice campagne waarbij een aantal Alkmaarse horecaondernemers gestimuleerd werden om voedselverspilling tegen te gaan en gezonde en duurzame gerechten op de kaart te zetten.

Hierna was het tijd om de degens te kruisen op het circuit van Zandvoort in de race-simulatoren. Na de prijsuitreiking werd er gezellig nagepraat tijdens de borrel.

In de bijlage lees je het uitgebreide verslag* met meer informatie over al deze en andere onderwerpen.

Hierbij een korte foto-impressie van de middag.

*Op Mijn KHN kun je de bovenstaande documenten downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens