Hebben jullie een leuke uitdaging voor deze jonge mensen? Dan wil je hier natuurlijk bij zijn! Maak kennis met nieuwe werknemers van de toekomst.

We hebben plek voor maximaal 50 ondernemers uit de regio met hele leuke, uitdagende stages en bijbanen. Een laagdrempelig en feestelijke stages en (bij)banen festival voor leerlingen van VO-scholen, VMBO en MBO scholen maar ook HBO-studenten zijn van harte welkom.

Het thema van de voorjaarseditie van De Week van het Werk is: Werken Dichtbij.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk! Schrijf je snel in als bedrijf of organisatie en kom in contact met leuke studenten en/of werkzoekenden. Wij zorgen voor extra aandacht en promotie om werken of stagelopen bij bedrijven nog aantrekkelijker te maken. Er zijn voldoende hapjes en drankjes voorradig voor zowel de leerlingen als de standhouders. Leuk jullie op de 12e maart te ontmoeten. Klik hieronder voor meer informatie en inschrijven.

Wanneer: Dinsdag 12 maart 2024
Tijd: 13.30 tot 16.30 uur
Waar: mboRijnland - Ambonstraat 1, Alphen aan den Rijn

Aanmelden
Kan door op deze link te drukken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens