Ook de Maastrichtse horeca heeft door de jaren heen een belangrijke rol in de succesrijke historie van de RSM-Wealer Ronde gespeeld. Wil jij iets organiseren tijdens dit event? Dien jouw vergunningsaanvraag op tijd in bij de gemeente.

Op 27 juli 1985 verrast een aantal Maastrichtse wielerenthousiastelingen Maastricht met een heus wielercriterium voor profrenners. De Ridderronde -een na-tourcriterium vernoemd naar de hoofdsponsor Brouwerij de Ridder- was geboren.

Het sportieve evenement bleek meteen een groot succes. Tienduizenden wielerfans vonden een plaatsje langs het parcours dat toen ook al als een lint door de Maastrichtse binnenstad liep en de drie mooiste pleinen (Vrijthof, Onze Lieve Vrouweplein en de Markt)verbindt.

Op RSM-Wealer Ronde worden de sponsor mogelijkheden uitgebreid aangegeven.

Vergunningsaanvraag

Ook de Maastrichtse horeca heeft door de jaren heen een belangrijke rol in de succesrijke historie van de RSM-Wealer Ronde gespeeld. Immers, het is niet alleen de sport die de boventoon voert. Ook de gastvrije en bovenal gezellige Maastrichtse caf├ęs en restaurants hebben de tienduizenden bezoekers door de jaren heen een aangename avond bezorgd.

Als je iets wilt organiseren, denk er aan dat de vergunningsaanvraag hiervoor 8 weken voor het evenement bij de gemeente Maastricht ingediend moet zijn.

Vragen

Mochten er nog vragen zijn over het bovenstaande of jouw eventuele plannen tijdens de aankomende ronde dan kun je contact opnemen met de sponsorcommissie. Zij zijn bereikbaar via 06 29 40 49 86.

Bekijk hier de sponsorbrief van RSM-Wealer Ronde.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens