Agros en Luba slaan de handen in een om samen met het RPA-NHN en KHN horecaondernemers en werknemers tijdelijke nieuwe kansen te bieden.

Luba richt zich op vacatures tot en met mbo-plusniveau in de sectoren industrie/logistiek, magazijn/productie, administratie en zorg bij jou in de buurt. Zij kijken graag samen met jouw medewerkers welke baan het beste bij hen past.

Staan jouw medewerkers te springen om tijdelijk ergens anders in Noord-Holland aan de slag te gaan? Bekijk de vacatures op www.luba.nl en schrijf je in. Voor aanvullende informatie of overleg neem contact op Andy Geel via (06) 51 51 07 42 of ageel@luba.nl.

Agros bemiddelt in zowel in uitzendwerk als in re-integratie trajecten, in alle voorkomende branches en op elk niveau door geheel Noord-Holland.

Agros helpt jouw medewerkers graag aan tijdelijk werk in deze tijd. Benieuwd welke tijdelijke vacatures zij open hebben staan? Ga dan naar www.agros.nl en schrijf je in. Voor aanvullende informatie of overleg zoek contact via Pepijn van der Mije (06) 57394921 of pvandermije@agros.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens