Inspiratietour alert! It is summer and hot outside! Zoek je voor na de zomer nieuwe, frisse ideeën die je kunt toepassen in je horecazaak? Wat dacht je van het hippe, coole Kopenhagen, het rauwe en creatieve Berlijn of het culinaire Barcelona met al zijn Michelinsterren zaken? In september bezoekt KHN On Tour deze drie trendy steden. Boeken kan nog! Meld je aan op www.khnontour.nl      

Hip en trendy Kopenhagen: van 2 t/m 4 september

Kopenhagen is hip, hot en happening! Voor iedere horecaondernemer zeker de moeite waard om hier nieuwe inspiratie op te doen. Steeds meer creatieve ondernemers vertalen hun passie en filosofie naar kleinere ambachtelijke horecazaken, zoals koffiebarretjes en hippe lunchtentjes. Behalve de wereldbekende foodmarkt ‘Torvehallerne’, bezoeken we de trendsettende wijk Vesterbro met haar voormalige slachthuizen, die zijn omgebouwd tot de leukste restaurants van de stad met de meest indrukwekkende interieurs. De combinatie van creatief ondernemerschap en topgastronomie zorgt voor een uniek en leerzaam programma. Om direct te boeken ga je naar www.khnontour.nl/kopenhagen.

Met KHN Jong naar Berlijn: van 9 t/m 11 september

Hoofdstad Berlijn is de grootste stad van Duitsland en is echt een plek die je moet ervaren! De stad is er een van uitersten. Het is een rauwe stad met een gouden randje. Je vindt hier een bron van creativiteit en een ongedwongen sfeer. In tegenstelling tot veel andere steden heeft Berlijn niet echt een centrum, maar iedere wijk heeft iets eigens. Met KHN Jong (en alle ondernemers jong van geest!) gaan we uiteenlopende horecazaken bezoeken in de meest populaire wijken. Drie dagen boordevol inspiratie die jij als ambitieuze ondernemer kunt toepassen in je eigen zaak. Om direct te boeken ga je naar www.khnontour.nl/jong.

High-end super de luxe Barcelona: van 16 t/m 18 september

Drie dagen ‘high-end super de luxe’ culinair touren door de Catalaanse hoofdstad! Op verzoek van vele ondernemers organiseren we in 2019 een culinaire tour naar Barcelona. We lunchen en dineren bij de allerbeste restaurants ter wereld. Overnachten doen we in het luxe W hotel, we lunchen bij Tickets en dineren bij Enigma. Voor velen een droom die wij werkelijkheid gaan maken! Om direct te boeken ga je naar www.khnontour.nl/barcelona.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens