Na 2 lange jaren waarin het toerisme stil lag, staan de meeste signalen weer op groen om de bezoekerseconomie op gang te brengen. We kijken ernaar uit om de bezoekers de mooie plekken van onze streek te laten zien.

Je bent hierbij uitgenodigd door Zaans.nl om op 31 maart de start van het nieuwe toeristische seizoen met ons af te trappen tijdens een netwerkbijeenkomst in Taets Art and Event Park. Tijdens dit samenzijn word je mee genomen in de trends en ontwikkelingen van de toeristische industrie én hoe gemeente Zaanstad en Marketing Zaanstreek hierop inspelen.

Keynote speaker Anouk van Eekelen

Onze keynote speaker tijdens deze bijeenkomst is Anouk van Eekelen. Anouk is Director Destination Development bij het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) en is expert op het gebied van bestemmingsontwikkelingen. Zij weet alles over wat bestemmingen nodig hebben om het aantrekkelijker te maken voor bezoekers en zal ons tijdens deze bijeenkomst meenemen in de huidige toeristische ontwikkelingen.

Programma 31 maart 2022

15:30 uur – Inloop
16:00 uur – Inhoudelijk programma
17:15 uur – Netwerkborrel
18:30 uur – Einde

Locatie

Taets Art and Event Park - Hembrugterrein, Zaandam

Ben je erbij?

Meld je dan hier aan.

Gastvrouw van deze bijeenkomst Anneke Wijdogen-Vis kijkt er naar uit om je te mogen begroeten.

Ik ben erbij

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens