De coronacrisis heeft een groeiende impact op ons land. In eerste instantie gaan onze gedachten natuurlijk uit naar het toenemend aantal zieken en de grote zorgvraag binnen de gemeentegrenzen. Ook op de economie heeft de crisis inmiddels fors ingegrepen. De sluiting van de eet- en drinkgelegenheden in de horeca brengt veel ondernemers in liquiditeitsproblemen en de werkgelegenheid is aanzienlijk gereduceerd. Het toerisme is stilgevallen en de horeca die nog open mag zijn maakt geringe omzet. De ondernemers op het strand worden, net als veel andere horecaondernemers, hard geraakt door de crisis die precies begon bij aanvang van het seizoen. Daarom doet KHN een oproep aan de overheid om de strandondernemers te helpen.

'Kosten strandondernemers afbreken paviljoens in winter niet op te brengen vanwege coronacrisis'

Als KHN richten wij ons in deze barre tijd bij hoge uitzondering in een brief tot de gezamenlijke bevoegde gezagen op het strand. KHN hoopt dat Rijkswaterstaat, gemeenten en Waterschappen samenwerken om de paviljoenhouders te helpen en de afbreek- opbouwkosten eenmalig te voorkomen.

Download brief

Download hier de brief.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens