Loop jij voorop, heb je lef, wil je de verbinder zijn tussen de vereniging, je collega-ondernemers en onze aanspreekpunten op lokaalniveau, meedenken en samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

KHN Het Groene Hart streeft naar het juiste ondernemersklimaat en kent 3 kernen die onderdeel uitmaken van deze afdeling, Reeuwijk-Bodegraven, de Zuidplas en Waddinxveen.

Zie jij jezelf in de rol als bestuurder en vind je het leuk om deze uitdaging aan te gaan neem dan contact op met Danielle Vergeer (voorzitter KHN Het Groene Hart): danielle@gasterijvergeer.nl/06 28 73 68 87 of regiomanager Marlies Cirkel 06 53 35 18 16.

Wat doet KHN Het Groene Hart?

KHN Het Groene Hart bevordert een gezond lokaal ondernemersklimaat in samenwerking met gemeente en andere lokale/regionale belanghebbenden. Als serieuze gesprekspartner met daadkracht formuleert KHN Het Groene Hart mede lokaal Geïntegreerd Horeca Beleid, lost lokale problematiek op, bevordert dat leden zich betrokken voelen bij de vereniging en stimuleert samenwerking in de regio. Er is een goed overleg tussen afdeling en de betrokken gemeentes. Daarnaast als standaardtaak: functioneren als aanspreekpunt voor externen.

Waarom ben ik bestuurder bij KHN?

Danielle Vergeer van Gasterij Vergeer uit Reeuwijk aan het woord. "Ik ben bestuurder bij KHN geworden omdat ik het een unieke kans vind om bij te dragen aan onze prachtige branche in het collectief. Veel van de dingen die landelijk worden besloten worden lokaal door gemeentes uitgevoerd middels vergunningen en verordeningen. Als lokale bestuurder zit je met de gemeente aan tafel en kan je ECHT invloed hebben en het verschil maken voor de horeca in jouw gemeente, jezelf incluis. Daarnaast zijn de lokale afdelingen van KHN enorm belangrijk om de signalen van ondernemers te verzamelen en deze regionaal en landelijk te delen. Dus ook je lokale stem heeft landelijke invloed. En dat is eigenlijk waar ik het voor doe, zeker weten dat ik er alles aan heb gedaan om te staan voor onze branche".

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens