Onder invloed van COVID-19 en het belang van duurzame samenwerking tussen het hospitality bedrijfsleven en beroepsonderwijs is in 2020 de expertpool van Stichting House of Hospitality ontstaan.

Belangrijke doelstelling van de Stichting House of Hospitality is om jong talent in opleidingen te enthousiasmeren, te ondersteunen en te behouden voor een loopbaan in de hospitality sector.

De expertpool van Stichting House of Hospitality is daarvan een voorbeeld. Professionals uit bedrijfsleven en beroepsonderwijs die hun kennis en expertise delen ten behoeve van jong talent in het beroepsonderwijs.

Oproep aan bedrijven en professionals in de hospitality sector om deel te nemen

De professionele bijdrage van mensen uit de sector kan op verschillende manieren plaatsvinden. In verschillende rollen als assessor/beoordelaar, als (online)trainer, als coach, als consultant of opdrachtgever. Iedere professional kan op basis van de eigen expertises een profiel aanmaken en aangeven in welke rol(len) men benaderd mag worden. Uitvragen naar specifieke expertises en rollen gebeurt via online matching door de contactpersoon expertpool van Stichting House of Hospitality.

Aanmelden

Aanmelden voor de expertpool van Stichting House of Hospitality kan hier of ga naar House of Hospitality en klik op community (expertpool)

Professionals die zich aanmelden als assessor/beoordelaar ontvangen een gratis training (met certificaat) over objectief beoordelen in het mbo. Voor assessoren/beoordelaars zijn er ook vergoedingen mogelijk.

Vanwege de koppeling met het beroepsonderwijs verwachten we van de professionals een mbo+ / hbo werk- en denkniveau, relevante werkervaring en natuurlijk enthousiasme voor het vakgebied.

Stichting House of Hospitality

Wil je als organisatie meedoen aan het publiek private samenwerkingsverband Stichting House of Hospitality? De stichting is in het leven geroepen om via duurzame netwerksamenwerking tussen bedrijfsleven, beroepsonderwijs en overheid te werken aan loopbaanperspectieven in de hospitality sector voor verschillende doelgroepen in de metropoolregio Amsterdam. Door netwerkverbindingen te leggen, organisaties te ondersteunen, te faciliteren en initiatieven te ondernemen om mensen enthousiast te maken voor een loopbaan in de hospitality sector. Dat moeten we samen doen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de serviceorganisatie van Stichting House of Hospitality via info@houseofhospitality.amsterdam

Vragen?

Stel je vraag via KHN Amsterdam, amsterdam@khn.nl of via info@houseofhospitality.amsterdam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens